<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies is hét online platform dat zich nadrukkelijk richt op de verzekeringsadviseur. Om beter te voorzien in de behoefte van adviseurs introduceren wij de Lead Generator.

Over de AOV Lead Generator
Naast de AOV-vergelijker voor de adviseur biedt MeetingpointAdvies nu ook de mogelijkheid om een versie van de AOV vergelijker aan te bieden op een eigen website waarmee consumenten zelf een premie indicatie kunnen berekenen op basis van een beperkte set van gegevens. Uiteraard wordt deze Lead Generator opgeleverd in de huisstijl van de website.

Wanneer een consument op basis van deze premie indicatie een AOV-advies wenst, kan de klant dit aangegeven. Als adviseur ontvang je dan een bericht dat de betreffende klant een AOV-advies wil. De door de consument ingevulde gegevens worden automatisch ingevuld in een vergelijkingsdossier dat wordt klaargezet op MeetingpointAdvies.

Andere categorieën staan op de agenda
Andere categorieën verzekeringen staan ook al op de agenda. Op dit moment wordt er door de Platform Engineers van TJIP uit Delft al hard gewerkt aan uitbreiding van het MeetingpointAdvies platform met vergelijkingsmogelijkheden voor schadeverzekeringen en collectief inkomen.

Interesse in de Lead Generator?

Aanvragen Lead Generator 

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl