<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Nieuwe functionaliteit: Visualisatie van het premieverloop!

0 reacties

Graag brengen we je op de hoogte van een belangrijke toevoeging aan de iAOV-Vergelijker van MeetingpointAdvies.


Op veler verzoek hebben we vanaf heden een nieuwe knop toegevoegd aan de iAOV-Vergelijker om het premieverloop te visualiseren. Naast het vergelijken, offreren en direct digitaal aanvragen van een AOV, bestaat nu ook de mogelijkheid om het premieverloop van de verschillende producten te visualiseren in een grafiek. Daarnaast is het ook mogelijk om het premieverloop van alle producten te exporteren naar een Excel bestand.


Wat is er zo handig aan deze nieuwe functionaliteit?

De iAOV-Vergelijker biedt in één overzicht het premieverloop van alle AOV producten naast elkaar. Dit zorgt ervoor dat je niet meer eerst het premieverloop van de verschillende producten afzonderlijk hoeft uit te printen en/of handmatig in een Excel bestand hoeft te zetten. Dit bespaart je veel tijd!

Hoe werkt het?

Op de derde pagina van de iAOV-Vergelijker, naast de bestaande knop ‘bereken premie’, hebben we de nieuwe knop toegevoegd:  
Afbeelding 1.png

Let op! Wanneer je nog niet een premie berekening hebt uitgevoerd voor de betreffende klant, zal de button lichtgrijs worden weergegeven. Wanneer je op ‘bereken premie’ hebt gedrukt en alle premies van de verschillende producten zijn opgehaald, zal de button gekleurd worden weergegeven en kan je van de nieuwe functionaliteit gebruik maken.


Nieuwe functionaliteit.png

Lees ook de blog van Wilbert Schellens: Afvinken is niet voldoende. Een aanvulling voor iedere adviseur.



Wanneer je op de oranje gekleurde grafiek drukt, zal het onderstaande scherm worden geopend:


Afbeelding 3.png

1. Links zie je alle producten waar je een premie van geretourneerd hebt gekregen.

2. In het midden wordt in een grafiek het premieverloop van de links geselecteerde producten weergegeven. Op de afbeelding zijn 2 producten geselecteerd. Je kunt alle producten in dit overzicht toevoegen aan de grafiek, met een minimum van 1 en maximum van 5 producten. Dit hebben we gedaan i.v.m. de leesbaarheid van de grafiek. Daarnaast kan je met de muis over de verschillende kolommen bewegen. Zodra je met de muis over één van de kolommen beweegt, zal de corresponderende waarde getoond worden.

3. Rechtsboven zie je de legenda. Je kunt op één van de producten in de legenda klikken, waarna het geselecteerde product uitgelicht zal worden in de grafiek.

4. Rechtsonder heb je de mogelijkheid om de resultaten uit de grafiek te exporteren naar Excel d.m.v. de ‘exporteer resultaten’ knop.

Afbeelding 4.png

5. Wanneer je de Excel opent, wordt in het eerste tabblad ‘PremieData’ alle premies van de producten waar je een premie van geretourneerd hebt gekregen getoond. Daarnaast zie je hier ook de totaal premie en de gemiddelde premie over de periode dat de verzekerde verzekerd is. Op het tweede tabblad ‘Grafiek’ zie je de visualisatie van de grafiek, zoals deze geselecteerd was toen je op de knop ‘exporteer resultaten’ had gedrukt.

 

Wil je meer weten over de functionaliteiten van MeetingpointAdvies? Download het handboek voor meer tijdbesparende  informatie!

Download het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl