<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

ORV en AOV vergelijker op MeetingpointAdvies!

MeetingpointAdvies, het online platform dat zich nadrukkelijk richt op het aanbieden van efficiënte adviestools voor de verzekeringsadviseur, breidt haar diensten uit. MeetingpointAdvies wil in de behoefte voorzien van een adviseur om vanuit één platform meerdere producten te kunnen vergelijken, offreren en aanvragen. Daarom is er aan het vergelijkingsplatform de overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) - vergelijker toegevoegd. Met de ORV-vergelijker kun je actuele premies en voorwaarden vergelijken van alle maatschappijen.

Leeftijd gestaffelde mantelkorting voor de Goudse Ondernemers – AOV
De mantelkorting voor een aantal mantels is uitgebreid voor de Goudse Ondernemers-AOV. Zo wordt er nu een leeftijd gestaffelde mantelkorting gegeven voor een aantal mantels.

Het betreft de volgende mantels:

  • VPH
  • Mondzorg
  • NVM
  • NVLF

How To’s op de website van MeetingpointAdvies
Wist je dat MeetingpointAdvies op haar website www.meetingpointadvies.nl om de twee weken een How To plaatst? Hiermee proberen we jou op een toegankelijke wijze uitleg te geven over de werking van ons platform. Klik op de onderstaande button voor de How To’s.

 

Ga naar het 'How to' overzicht

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl