<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Introductie iAOV Lead Generator
Naast de iAOV-vergelijker voor de adviseur biedt MeetingpointAdvies nu ook de mogelijkheid om een versie van de iAOV vergelijker aan te bieden op een eigen website waarmee consumenten zelf een premie indicatie kunnen berekenen op basis van een beperkte set van gegevens. Uiteraard wordt deze Lead Generator opgeleverd in de huisstijl van de website.

Wanneer een consument op basis van deze premie indicatie een AOV-advies wenst, kan de klant dit aangegeven. Als adviseur ontvang je dan een bericht dat de betreffende klant een AOV-advies wil. De door de consument ingevulde gegevens worden automatisch ingevuld in een vergelijkingsdossier dat wordt klaargezet op MeetingpointAdvies.


Uploaden van documenten t.b.v. jouw dienstverlening
Vanaf heden kun je in het instellingenscherm de onderstaande documenten toevoegen:

  • Dienstenwijzer
  • Productinformatie AOV en veelgestelde vragen
  • Dienstverleningsdocument (DVD)

Deze documenten worden beschikbaar gesteld aan je klant in elk nieuw klantprofielverzoek dat je verstuurt. De how-to over 'hoe je de documenten kunt uploaden' zal spoedig volgen.


Verbeteringen in het klantprofiel

  • Het KvK nummer is geen verplicht veld meer om in te vullen in het klantprofiel. Indien het KvK nummer nog niet bekend is, blokkeert dit het verdere proces niet.
  • ‘Maandelijks’ is toegevoegd aan de uitvraag van de vaste lasten in het klantprofiel. Dit ter verduidelijking dat het om maandlasten gaat.


Offreren en aanvragen van Generali producten niet meer mogelijk op Meetingpoint

Wegens de overname van Generali door a.s.r. is offreren en aanvragen op Meetingpoint voor de onderstaande Generali producten niet meer mogelijk:
- Eén-Gezins-Polis
- Autoverzekering (E-tarief)
- AOV
- AOV Extra
- AOV Exact
- Opbouw AOV 12
- Opbouw AOV Extra 12

Voor de Eén-Gezins-Polis en Autoverzekering (E-tarief) van Generali kunnen er nog wel mutaties worden doorgevoerd.

Ardanta
Vanaf heden is de uitvaartverzekering van Ardanta niet meer beschikbaar op Meetingpoint.


How To’s op de website van MeetingpointAdvies
Wist je dat MeetingpointAdvies op haar website www.meetingpointadvies.nl om de twee weken een How To plaatst? Hiermee proberen we jou op een toegankelijke wijze uitleg te geven over de werking van ons platform. Klik op de onderstaande button voor de How To’s.

 

Ga naar het 'How to' overzicht

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl