<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

ORV vergelijker:
MeetingpointAdvies heeft haar platform in april uitgebreid met de ORV-vergelijker. Met deze stap komt het platform een stap dichter bij onze ambitie om het meest complete verzekeringsplatform van Nederland te worden. Door handvatten te bieden in het adviestraject op het verzekeringsplatform ‘MeetingpointAdvies’ kan iedere intermediair sneller een volledig en persoonlijk advies geven aan zijn of haar klant. Klik op de onderstaande knop, voor een  uitbreiding van uw advies.


Naar het producten overzicht

Nieuw ORV handhoek: de opsteker voor iedere intermediair!
Meer inzicht en kennis vergaren over de markt van ORV? MeetingpointAdvies heeft in samenwerking met Jan Donselaar dit ORV handboek geschreven. Download het ORV handboek ‘De ORV in breder perspectief.’


Download het handboek



Identificeer jouw klant via de iAOV Lead Generator!
Het inventarisatietraject van een consument voor een AOV is zeer belangrijk, maar ook veelomvattend. Het neemt daarom best veel tijd in beslag. Zeker als de consument nog geen idee heeft wat een AOV in zijn situatie ongeveer per maand kost. Het zou in dat geval fijn zijn als een onderzoekende consument op uw eigen website de mogelijkheid heeft om zelf al een vergelijk op premie en voorwaarden te kunnen maken.

MeetingpointAdvies biedt naast de iAOV-vergelijker voor de adviseur  nu ook de mogelijkheid om een versie van de iAOV vergelijker aan te bieden op een eigen website waarmee consumenten zelf een premie indicatie kunnen berekenen op basis van een beperkte set van gegevens. Uiteraard wordt deze Lead Generator opgeleverd in de huisstijl van de website.

Wanneer een consument op basis van deze premie indicatie een AOV-advies wenst, kan de consument dit aangegeven. Als adviseur ontvang je dan een bericht dat de betreffende klant een AOV-advies wil. De door de consument ingevulde gegevens worden automatisch ingevuld in een vergelijkingsdossier dat wordt klaargezet op.



MeetingpointAdvies werkt samen met Movir 
Speciaal voor ondernemers heeft Movir en de Delta Lloyd-collega's, in samenwerking met Meetingpoint, de Soepel&Zeker AOV verbeterd.

Met meer keuzemogelijkheden en verbeterde voorwaarden tegen een aantrekkelijker tarief. Bovendien is deze AOV nu nog beter toegankelijk voor ondernemers met een beperkt inkomen. Enkele verbeteringen op een rijtje:

  • Toevoeging eigenrisicotermijn van 720 dagen bij Soepel&Zeker AOV - ‘Lang’
  • Meer keuze uit uitkeringsduren voor de Soepel&Zeker AOV – ‘Kort’, namelijk 2, 3, 4 of 5 jaar
  • Het maximum verzekerd jaarbedrag hebben we verhoogd tot € 150.000,-, het minimum verlaagd naar € 2.500,-
  • Terugkeerregeling in de voorwaarden opgenomen
  • Optierecht is van toepassing tot het einde van de looptijd van de verzekering. Dit recht vervalt niet meer vijf jaar voor het bereiken van de eindleeftijd
  • Verzekerden kunnen één keer per jaar op kosten van Movir een preventief medisch onderzoek laten doen.



How To’s van MeetingpointAdvies

Wist je dat MeetingpointAdvies op haar website www.meetingpointadvies.nl om de twee weken een How To plaatst? Hiermee proberen we jou op een toegankelijke wijze uitleg te geven over de werking van ons platform.

Klik op de onderstaande button voor de How To’s.

Ga naar het 'How to' overzicht

Over de auteur.