<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Connect Assuradeuren case.

Gebruikt enterprise.

“Wij maken met ons kantoor sinds juli 2017 gebruik van MeetingpointAdvies en zijn zeer te spreken over het platform. Voordelig is het feit dat je heel gemakkelijk een premievergelijking kan maken tussen alle beschikbare AOV’s, dat je daarvan uit direct een offerte kan opvragen om vervolgens snel en eenvoudig een adviesrapport op te stellen.”

“MeetingpointAdvies biedt de met ons samenwerkende kantoren hiermee de mogelijkheid om efficiënt en effectief een AOV te kunnen adviseren. Snel, volledig, kwalitatief hoogwaardig en daarmee bieden zij het intermediair belangrijke toegevoegde waarde.”

"

Een voordelige bijkomstigheid van de Enterprise licentie is dat er altijd een accountmanager voor jou klaar staat om je te ondersteunen bij specifieke vraagstukken. Wij ervaren deze contactmomenten altijd als plezierig en professioneel.

"
Cees Bennis
Directeur - Connect Assuradeuren B.V.

Connect Assuradeuren is een voortvarend volmachtbedrijf met volmachten van 11 gerenommeerde verzekeraars en werkt samen met 21 aangesloten 
assurantietussenpersonen.

Als gevolmachtigd agent neemt Connect de taken van de volmachtgevers op het gebied van acceptatie en schade over. Naast de producten van de verzekeraars voeren zij tevens verzekeringen onder eigen naam met eigen voorwaarden en tarieven.

Direct aan de slag met de MeetingpointAdvies.

Geïnteresseerd in de vergelijkingssoftware van MeetingpointAdvies? Vul via onderstaande button het digitale aanmeldformulier in en ga direct aan de slag met vergelijken! Een van onze collega's neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om al je overige vragen te beantwoorden. 

Vraag het onze medewerkers.

Voor een persoonlijk advies over wat onze producten voor uw kunnen betekenen, voor uitleg of toelichten over de werkbaarheid van ons platform of voor overige zaken neemt u kosteloos contact op met onze Service Desk.

+31 (0)15 - 78 907 89

meest gestelde vragen contact

Onze partners.

partner-logos-smaller.png