<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Deterink Case

Gebruikt professional.

"Sinds enkele maanden maken wij, binnen ons bedrijf, gebruik van de AOV-vergelijker van MeetingpointAdvies. Al direct bleek dat we hiermee een behoorlijke tijdbesparing kunnen realiseren. Het gebruikersvriendelijke systeem kent een actuele en uitgebreide beroepenlijst die er toe bijdraagt dat voor nagenoeg elk beroep snel een goede vergelijking gemaakt kan worden."

"De AOV-vergelijker laat in een duidelijke weergave, per verzekeraar, de afwijkingen zien ten opzichte van de ingevoerde gegevens. Door de directe koppeling met de diverse verzekeraars is een concrete offerte vervolgens gemakkelijk en zeer snel gerealiseerd."

"

De tijdsbesparing die we met de AOV-vergelijker van MeetingpointAdvies realiseren in het adviestraject levert direct rendement op onze advieskosten.

"
Jean Paul Deterink
Directeur / Adviseur - Deterink bank verzekeringen hypotheken

Deterink Bank - Hypotheken - Verzekeringen opende in 1991 haar deuren in Tubbergen. Grondleggers en naamgevers Hennie en Christien Deterink stonden aan de basis van een succesvol concept. Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken wisten zij veel relaties aan zich te binden.

Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren, een team van 26 medewerkers klaar.

Direct aan de slag met de MeetingpointAdvies.

Geïnteresseerd in de vergelijkingssoftware van MeetingpointAdvies? Vul via onderstaande button het digitale aanmeldformulier in en ga direct aan de slag met vergelijken! Een van onze collega's neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om al je overige vragen te beantwoorden. 

Vraag het onze medewerkers.

Voor een persoonlijk advies over wat onze producten voor uw kunnen betekenen, voor uitleg of toelichten over de werkbaarheid van ons platform of voor overige zaken neemt u kosteloos contact op met onze Service Desk.

+31 (0)15 - 78 907 89

meest gestelde vragen contact

onze partners.

partner-logos-smaller.png