<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

T&G Adviseurs Case

Gebruikt professional.

"Wij hebben vooral heel veel gemak door MeetingpointAdvies. Alle maatschappijen staan bij elkaar waardoor vergelijken sneller en makkelijker gaat dan voorheen. En omdat alle gegevens al een keer ingevoerd zijn, is ook het offreren en afsluiten ook sneller en makkelijker. Het scheelt ons gewoon heel veel tijd!"

"Wij gebruiken MeetingpointAdvies omdat het handig is en gebruiksvriendelijker dan andere extranetten. Je hebt veel sneller een compleet overzicht en dat is, ook naar onze klanten toe, een groot voordeel."

"Elke adviseur zou aangesloten moeten willen zijn bij MeetingpointAdvies."

"

Wij hebben de afgelopen 10 jaar met verschillende ondersteunende softwareprogramma's gewerkt, maar van MeetingpointAdvies hebben wij bij verreweg het meeste profijt.

"
Ingrid Terpstra
Mede-eigenaar - T&G Adviseurs

 T&G Adviseurs is gespecialiseerd in het adviseren bij hypotheken, pensioenen, overlijdensrisicoverzekeringen en schadeverzekeringen. Het bedrijf is in 1997 opgericht met als doel te voorzien in de behoefte van objectieve en deskundige voorlichting op financieel gebied.

Onze financieel adviseurs zijn zeer ervaren en gedreven, wat zich uit in een hoge mate van tevredenheid bij onze klanten.

Direct aan de slag met MeetingpointAdvies.

Ge├»nteresseerd in de vergelijkingssoftware van MeetingpointAdvies? Vul via onderstaande button het digitale aanmeldformulier in en ga direct aan de slag met vergelijken! Een van onze collega's neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om al je overige vragen te beantwoorden. 

Vraag het onze medewerkers.

Voor een persoonlijk advies over wat onze producten voor uw kunnen betekenen, voor uitleg of toelichten over de werkbaarheid van ons platform of voor overige zaken neemt u kosteloos contact op met onze Service Desk.

+31 (0)15 - 78 907 89

meest gestelde vragen contact

Onze partners.

partner-logos-smaller.png