<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Van Hals case

Gebruikt enterprise.

"Ons kantoor is in 2014 in zee gegaan met het voormalige MeetingpointAdvies en is zeer te spreken over niet alleen het extranet waarmee wij nu werken, maar met name ook de persoonlijke ondersteuning die hierbij komt kijken. Door middel van trainingen en video-demo's zijn we inmiddels erg handig geworden met het platform en merken we dat er enorme tijdwinst wordt geboekt per dossier dat we hier behandelen."

"Verder is het prettig dat MeetingpointAdvies ondersteunt bij zowel het vergelijken, offreren als het aanvragen bij maatschappijen. Dit maakt het extranet een verzamelplek voor veel losse werkzaamheden, en dat bespaart tijd."

"We merkten direct dat we een beter advies konden geven doordat we met MeetingpointAdvies over een completer overzicht van de meest actuele premies beschikken."
Erik van Hals
Eigenaar - Van Hals Advies

Verzekeringen zijn vaak een kwestie van vertrouwen en persoonlijk contact is daarbij van groot belang. Vanuit deze overtuiging is Erik van Hals in 2003 gestart met zijn eigen adviesbureau.

Het van oorsprong Friese bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de provincie. Met een team van 8 personen streeft Van Hals Advies iedere dag weer naar het beste advies wat aansluit op de wensen van de klant.

Direct aan de slag met MeetingpointAdvies.

Ge├»nteresseerd in de vergelijkingssoftware van Meetingpointadvies? Vul via onderstaande button het digitale aanmeldformulier in en ga direct aan de slag met vergelijken! Een van onze collega's neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om al je overige vragen te beantwoorden. 

Vraag het onze medewerkers.

Voor een persoonlijk advies over wat onze producten voor uw kunnen betekenen, voor uitleg of toelichten over de werkbaarheid van ons platform of voor overige zaken neemt u kosteloos contact op met onze Service Desk.

+31 (0)15 - 78 907 89

meest gestelde vragen contact

Onze partners.

partner-logos-smaller.png