<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies breidt service uit met arbeidsongeschiktheid verzekeringen van Klaverblad

0 reacties

Delft, 5 december 2019 - Financieel adviseurs kunnen binnen MeetingpointAdvies snel en gemakkelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) vergelijken op tarieven en voorwaarden, offertes maken en aanvragen doen. Per 5 december is het ook mogelijk om de AOV-producten van Klaverblad Verzekeringen mee te nemen in vergelijkingen binnen MeetingpointAdvies.

Klaverblad Verzekeringen is een zelfstandige, middelgrote verzekeraar die zich richt op consumenten, zzp’ers, het mkb en agrariërs.

De AOV-producten van Klaverblad kunnen ook direct aangevraagd worden via het vergelijkingsplatform. Het productaanbod voor MeetingpointAdvies wordt hiermee nóg completer.

Cindy de Geus, Commercieel Manager van Klaverblad: “We zijn blij dat onze AOV’s nu ook onderdeel zijn van MeetingpointAdvies. We hebben met onze verschillende AOV’s voor elke klant een goede oplossing beschikbaar. Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar een optimale combinatie van goede voorwaarden en een reële premie. Beide aspecten krijgen ruime aandacht in MeetingpointAdvies.”

Edon Kosters, Business Development Manager bij MeetingpointAdvies over de productuitbreiding: ‘Wederom slagen wij er in de AOV-producten van een grote verzekeraar toe te voegen aan ons productaanbod. Alle betrokken partijen gaan hier van profiteren en daar zijn we erg blij mee.’

Op dit moment zijn er tien maatschappijen met hun AOV-producten aangesloten op het platform MeetingpointAdvies: De Amersfoortse, TAF, Movir, AEGON, De Goudse, Allianz, REAAL, Avéro Achmea, Interpolis én Klaverblad.

 

Over MeetingpointAdvies 

MeetingpointAdvies gelooft in de kracht van onafhankelijk advies door financieel adviseurs. MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken. Het platform ondersteunt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie:

Meer over AOV

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl