<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Vernieuwd AOV-product TAF in MeetingpointAdvies

0 reacties

Vernieuwd AOV-product TAF in MeetingpointAdvies

Het AOV-product van TAF is gewijzigd. De wijzigingen op premie en voorwaarden zijn sinds 6 november jl. binnen MeetingpointAdvies doorgevoerd. Hieronder lees je meer over de belangrijkste kenmerken van de aanpassingen.

De belangrijkste kenmerken zijn: 

  • Veel keuzemogelijkheden voor een AOV op maat. 
  • Einddatum stijgt automatisch mee met de AOW-leeftijd, tot maximaal 70 jaar. 
  • Ondersteuning van de verzekerde bij het krijgen van de beste medische zorg door Royal Doctor

TAF geeft op donderdag 26 november een webinar waarin u zich verder kunt laten informeren over de aanpassingen. 

Via deze link kunt u zich aanmelden. 

MeetingpointAdvies is het meest complete en actuele vergelijkingsplatform voor AOV, schade particulier en overlijdensrisicoverzekeringen. Onze vergelijkers bevatten AOV-producten van onder meer De Amersfoortse, Klaverblad, Movir, AEGON, De Goudse, Allianz, Avéro Achmea, Interpolis én TAF. 

Meer over AOV

Offertes Reaal AOV

Vanaf 1 november jl. kun je geen offertes meer aanvragen voor een nieuwe AOV bij Reaal. Let op: Alle offertes voor een AOV die vóór 1 november 2020 zijn aangevraagd bij Reaal blijven één maand geldig. Deze kun je nog tot 1 december 2020 op de gebruikelijke wijze omzetten in een AOV-aanvraag.  Belangrijk hierbij is wel dat Reaal de complete aanvraag met een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier én gezondheidsverklaring dient te ontvangen. Alleen dan neemt Reaal de aanvraag in behandeling. Aanvragen die na 30 november van dit jaar bij Reaal binnenkomen of dan pas compleet zijn gemaakt, neemt Reaal niet meer in behandeling. 

Gebruikersgroep

MeetingpointAdvies is het platform ter ondersteuning van het advies van het intermediair. Wij vinden het dan ook belangrijk om ons platform continu te verbeteren, samen met jou als gebruiker. Geef je via onderstaande link op voor de gebruikersgroep van MeetingpointAdvies. Wij betrekken je dan bij verdere ontwikkeling van ons platform. 

Geef je op voor de gebruikersgroep

Over de auteur.