<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies breidt uit met AOV Allianz

0 reacties

Vanaf begin maart is het mogelijk om de AOV producten van Allianz mee te nemen in de iAOV vergelijker van MeetingpointAdvies. Hierdoor wordt de adviseur nóg beter gefaciliteerd in het proces van vergelijken, offreren en aanvragen van verzekeringsproducten.

Meetingpoint trots op aansluiting Allianz

Dingeman Leijdens, CEO van Meetingpoint, is zeer te spreken over de stap van Allianz: “De AOV producten van Allianz stonden bij zowel Meetingpoint als bij het intermediair hoog op de wensenlijst. De tijd die wij gezamenlijk geïnvesteerd hebben in deze samenwerking belooft een succesvolle relatie voor de toekomst.

Momenteel maken al meer dan 2500 kantoren gebruik van het transactieplatform MeetingpointAdvies. Op dit moment zijn er 9 maatschappijen aangesloten op het platform Meetingpoint: De Amersfoortse, TAF, Movir, AEGON, De Goudse, Nationale-Nederlanden, REAAL, Avéro Achmea én Interpolis.

Over Allianz in de Benelux

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 88 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het mkb en grote ondernemingen. Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheidsverzekering en van overlijdensrisicoverzekering tot ondernemerspensioen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en zijn direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,2 miljard.

Over MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies is meester in de ondersteuning bij de productkeuze en ondersteuning van het gehele adviestraject voor schade particuliere verzekeringen, individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. MeetingpointAdvies is onderdeel van het in 2016 door Meetingpoint gestarte MAS B.V. wat sinds 1 december 2016 onderdeel is van TJIP B.V.

Voor meer informatie voor de pers:

Allianz Benelux N.V.
Paul Möller, directeur Communicatie Benelux
Telefoon: +31 (0)88 577 11 06
E-mail: paul.moller@allianz.nl

MeetingpointAdvies
Edon Kosters
Telefoon: +31 6 309 420 60 
E-mail: e.kosters@meetingpointadvies.nl

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl