<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies breidt vergelijkers schade particulier verder uit

0 reacties

Delft, 18 februari 2020 - MeetingpointAdvies, het online platform ter ondersteuning van financieel advies door verzekeringsadviseurs, bevat premie- en voorwaardenvergelijkers voor arbeidsongeschiktheids-, overlijdensrisico- en particuliere schadeverzekeringen. MeetingpointAdvies heeft sinds kort haar aanbod en het gebruiksgemak voor financieel adviseurs bij particuliere schadeverzekeringen verder vergroot. 

Nieuw in het assortiment van particuliere schadeverzekeringen is de reisverzekeringen-vergelijker. Reisverzekeringen zijn ook onderdeel geworden van de pakketvergelijker voor particuliere schadeverzekeringen. Binnenkort volgt ook de vergelijker voor gezinsongevallenverzekeringen.

Aanvullend is het aantal invoerhandelingen, om te komen tot een vergelijking voor opstal- en inboedelverzekeringen, verkleind door een koppeling met woonplatform Jumba.nl. Benodigde data zoals inschatting woningwaarde, woningtype, oppervlakte en bouwjaar van woningen wordt voortaan automatisch ingevuld.

MeetingpointAdvies vereenvoudigt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Edon Kosters, Business Development: “Gedurende dit digitale tijdperk blijven wij geloven in de kracht van onafhankelijk persoonlijk advies door financieel adviseurs. Digitalisering is daarbij ondersteunend; MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken.”

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie:

Meer over schade particulier

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl