<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: Nieuwe AOV producten van Movir en het AOV aanvraagproces.

Nieuwe AOV van Movir in MeetingpointAdvies

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is het nieuwe jaar gestart met de introductie van Movir Momentum. Hiermee biedt Movir zekerheid van inkomen aan zowel medisch als zakelijk zelfstandig professionals. Deze AOV bestaat uit een sommen- en schadevariant.  en kent een aanvullende Extra Kostenverzekering. Met Movir Momentum gaat Movir verder dan het bieden van financiële zekerheid en uitgebreide hulp bij arbeidsongeschiktheid. Movir biedt zelfstandig professionals ondersteuning waar ze nu gelijk gebruik van kunnen maken. Dit doet Movir met een breed aanbod aanvullende diensten op het gebied van gezondheid, gezin, duurzaamheid en carrière.  

Sinds 14 januari is het mogelijk om in MeetingpointAdvies een premieberekening te maken voor de Momentum AOV. Vanaf 28 januari a.s. kun je de Momentum AOV ook direct aanvragen. 

De Movir Momentum AOV vervangt de huidige Beroeps-AOV. Later in 2021 volgt de Movir Momentum AOV voor ondernemers, die de huidige Soepel&Zeker AOV vervangt. De Movir Momentum AOV is een combinatie van het AOV-aanbod van Reaal en Movir. Meer informatie vind je op de website van Movir. 

MeetingpointAdvies is het meest complete en actuele vergelijkingsplatform voor AOV, schade particulier en overlijdensrisicoverzekeringen. Onze vergelijkers bevatten AOV-producten van onder meer De Amersfoortse, Klaverblad, Movir, AEGON, De Goudse, Allianz, Avéro Achmea, Interpolis én TAF.  

AOV aanvraagformulier samen met de klant digitaal invullen  

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kun je niet alleen vergelijken maar ook direct offreren en bij de verzekeraar aanvragen via MeetingpointAdvies. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden wij de mogelijkheid om jouw klanten een deel van het aanvraagproces zelf te laten doen. Deze werkwijze bespaart kostbare tijd. Hoe werkt het? 

Vanuit MeetingpointAdvies kun je het aanvraagformulier digitaal versturen naar de klant. Hij of zij ontvangt dan een e-mail met een begeleidende tekst en een link naar het formulier. De klant kan het formulier online invullen via een webformulier en vervolgens delen met de adviseur. Het is ook mogelijk om eerst zelf het formulier deels voor in te vullen, en vervolgens aan uw klant te vragen om het formulier te controleren en af te maken.. De klant kan bij het invullen van het online formulier direct vragen aan u stellen. Bijvoorbeeld als men bepaalde onderdelen niet begrijpt. 

Meer informatie

Over de auteur.