<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Nog betere beveiliging rond het klantprofiel en meld je nu aan voor onze gebruikersgroep

0 reacties

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: Samen invullen van klantprofiel en aanvraag bij AOV nog beter beveiligd, jouw mening is belangrijk voor MeetingpointAdvies en 'How to' zelf aanschaffen van credits.

Samen invullen van klantprofiel en aanvraag nog beter beveiligd 

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kun je via MeetingpointAdvies niet alleen vergelijken maar ook direct offreren en bij de verzekeraar aanvragen. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden wij de mogelijkheid om jouw klanten een deel van het aanvraagproces zelf te laten doen. Klanten kunnen het klantprofiel zelf invullen of een deel van de aanvraag aanvullen.  

Sinds kort hebben wij een functie toegevoegd om dit proces nog beter te beveiligen. Bij beide functionaliteiten is het verplicht om een mobiel telefoonnummer aan te leveren. Bij het openen van het formulier ontvangt de gebruiker een sms met een verificatiecode, zodat de persoonsgegevens alleen met deze additionele check op te vragen zijn. 

Aanmelden gebruikersgroep 

MeetingpointAdvies is het platform ter ondersteuning van het advies van het intermediair. Wij vinden het dan ook belangrijk om ons platform continu te verbeteren, samen met jou als gebruiker. Geef je via onderstaande link op voor de gebruikersgroep van MeetingpointAdvies. Wij betrekken jou dan bij verdere ontwikkeling van ons platform. 

Aanmelden gebruikersgroep

 

Credits gemakkelijk zelf aanschaffen 

Een veel gehoord voordeel van MeetingpointAdvies is dat gebruikers per vergelijking of aanvraag kunnen betalen met creditsDe credits kunnen ingezet worden binnen het hele platform voor het maken van vergelijkingen. Je kunt losse credits kopen of een bundel met credits. Met een bundel koop je in één keer meer credits tegen een voordeligere prijs. Deze credits kun je zelf binnen het platform aanschaffen. Wel zo gemakkelijk. Via deze ‘How to’ op onze website lees je hoe dit werkt.

Meer informatie

Over de auteur.