<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Afgelopen maand zijn er een aantal zaken veranderd aan ons platform. Hieronder vind je een overzicht van de laatste ontwikkelingen rondom MeetingpointAdvies: 

Vergelijkingen worden niet meer verwijderd:

Wanneer je voor je klant een vergelijking maakt voor een AOV in MeetingpointAdvies zal deze blijven bestaan. Voorheen werden deze na 60 dagen verwijderd. Let er wel op dat alle vergelijkingen die vóór 11 oktober 2017 zijn gemaakt na 60 dagen worden verworpen!

Klantprofielen blijven langer bewerkbaar:

Klantprofielen die worden aangemaakt vanaf 11 oktober 2017 verlopen niet meer na 60 dagen, maar na 180 dagen. Dit geldt alleen voor klantprofielen die nog niet 'definitief' zijn gemaakt door de adviseur, deze klantprofielen zijn dus nog in bewerking.


Aanvangskorting van De Goudse:

In de iAOV-Vergelijker van MeetingpointAdvies zal de aanvangskorting mee worden genomen in de premievergelijking. Voorheen werd deze korting niet standaard meegenomen in de premievergelijking.



Vanuit een AOV vergelijking direct digitaal aanvragen:

Wist u dat u na een AOV vergelijking, naast een offerte ook direct een aanvraag kunt indienen bij de maatschappij? Dit is mogelijk bij alle deelnemende maatschappijen: AEGON, Avéro Achmea, De Amersfoortse, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, Interpolis, Movir en Reaal.

Maag Darm Leverarts toegevoegd:

Op verzoek van onze gebruikers hebben we de beroepenlijst voor de iAOV-Vergelijker uitgebreid met het beroep: Maag-, darm- en leverarts.

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl