<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies houdt jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de branche en van de laatste updates rond het platform. Lees in Release Notes 20 over de volgende onderwerpen:

  • Is de financieel adviseur waardevol in een digitale omgeving? 
  • Aanpassingen De Goudse  
  • Reaal AOV, startleeftijd verruimd van 55 naar 60 jaar voor een flink aantal beroepen
  • MeetingpointAdvies voegt AOV Aegon toe aan de vergelijker 
  • Amersfoortse: WIA-grens aangepast 
  • Reaal Unim AOV: actie medisch specialisten verlengd. 
     

Is de financieel adviseur waardevol in een digitale omgeving?

De wet van Moore vertelt ons o.a. dat over vijf jaar de adviessector vergaand gedigitaliseerd zal zijn. Steeds meer advieskantoren verkennen de mogelijkheden daartoe. Maar is deze digitale transformatie nu een kans of een bedreiging? Hoe kan de financieel adviseur waardevol blijven in een digitale omgeving? Lees het in deze blog:


Mantels toegevoegd voor 
De Goudse producten 

Aan de iAOV-vergelijker van MeetingpointaAdvies hebben we voor De Goudse twee nieuwe mantels toegevoegd, te weten: 

  • ‘Boerenbusiness – Agrariers’ 
  • ‘Business Professionals Van Lanschot Bank’


Reaal AOV, startleeftijd verruimd van 55 naar 60 jaar voor een flink aantal beroepen 

Reaal heeft de maximum acceptatieleeftijd voor de AOVs verhoogd van 55 naar 60 jaar. De wijziging geldt voor alle beroepsklassen. Alleen bij de Ondernemers AOV geldt een uitzondering. In beroepsklasse 3 en 4 geldt voor die verzekering nog steeds het maximum van 55 jaar. 

Reaal wil met de aanpassing vooral ondernemers tegemoet komen in de leeftijd tussen 55 en 60 jaar. De nieuwe acceptatienormen gelden zowel voor nieuwe aanvragen als voor wijzigingen op bestaande verzekeringen. Bestaande klanten kunnen vanaf heden tot een hogere leeftijd een risicoverhogende wijziging op hun bestaande verzekering door laten voeren. Zoals een hogere eindleeftijd of hoger verzekerd bedrag. Voor alle AOV’s geldt dat de maximumleeftijd voor een wijziging is verhoogd van 58 naar 60 jaar. 

 
MeetingpointAdvies voegt AOV Aegon toe aan de vergelijker

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Aegon is sinds 1 juli vernieuwd. Het product is uitgebreid met extra dekkingen en aangepast aan de laatste maatschappelijke ontwikkelingen. 

Het assortiment is uitgebreid met een nieuwe variant voor ongevallen en ernstige aandoeningen. Onder ernstige aandoeningen vallen kanker en hart- en vaatziekten. De Aegon AOV is nu verkrijgbaar in vier varianten:

  • Ongevallen
  • Ongevallen + ernstige aandoeningen (nieuw)
  • Ongevallen + aandoeningen excl. psyche
  • Ongevallen + aandoeningen incl. psyche

 

De Amersfoortse: WIA-grens aangepast 

Vanuit de overheid wordt elk jaar op 1 januari en op 1 juli wijzigingen doorgevoerd waardoor o.a. (WIA) loongrenzen moeten worden aangepast. Zo is er met ingang van 20 juni de WIA grens van de Amersfoortse aangepast. Deze wijzigingen worden per heden doorgevoerd op Meetingpoint. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Amersfoortse. 

 

Reaal Unim Plus AOV actie verlengd!

Wegens succes wordt de actie verlengd van 01-07-2018 tot 01-10-2018. Hiermee ontvangt je klant 10% korting op de premie van de Reaal UNIM Plus AOV. Daarnaast profiteert de klant standaard van een uitstekende dekking, een uitgebreide preventieservice Lijfwacht en de reguliere instapkorting in de eerste drie verzekeringsjaren. Voor meer informatie en /of voorwaarden neem dan contact op met Reaal. 

 

AOV Handboek

Bekijk ons AOV handboek en ontdek de nieuwste ontwikkelingen rondom Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Handboek-AOV-advies-MPA

Download het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl