<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Nu kosteloos videobellen via MeetingpointAdvies

0 reacties

MeetingpointAdvies is uitgebreid met videobellen. Financieel adviseurs kunnen hier tijdelijk gratis gebruik van maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is toegang tot ons platform. 

Door de coronamaatregelen is het vaak niet mogelijk om relaties persoonlijk te ontmoeten. Videobellen is dan ook inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden. Het verhoogt klantenbinding aanzienlijk, want videobellen maakt een zakelijk gesprek persoonlijker en er komt meer non-verbale communicatie bij kijken dan bij een telefoongesprek. Zodoende komt de boodschap sterker over.  

MeetingpointAdvies geeft je nu de mogelijkheid om videobellen op een professionele manier eenvoudig in te zetten richting je relaties Dit biedt nog meer voordelen voor het contact met klanten. Zo kan een scherm gedeeld worden en behoort bestanden delen en met meerdere mensen tegelijk aan een meeting deelnemen tot de mogelijkheden. Financieel adviseurs kunnen hier geheel vrijblijvend gebruik van maken zolang de coronamaatregelen gelden.  

 
Hoe werkt het? 

Met videobellen van MeetingpointAdvies kun je eenvoudig direct met je relaties op afstand communiceren. Informeer je klant wel voortijdig over de videobelafspraak.  

Log in op MeetingpointAdvies.nl en ga naar het tabblad ‘Advies op afstand’. Daar vul je het e-mailadres van de relatie in en klik je op versturen. Jullie ontvangen per e-mail een link naar de virtuele spreekkamer. Klik op de link om het videobellen te starten. 

 Goed om te weten is dat er geen gegevens worden opgeslagen die worden gebruikt voor het gesprek. 

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie:

Gratis videobellen

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl