<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Binnenkort: Nieuwe manier van inloggen

0 reacties

Wij werken continue aan de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van MeetingpointAdvies. Tot op heden was er de mogelijkheid om in te loggen met een digitaal paspoort. Binnenkort introduceren wij de mogelijkheid om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Aanvullend kun je kiezen voor inloggen met tweestapsverificatie. 

SIVI heeft onlangs aangekondigd dat het digitaal paspoort stopt per 7 januari 2022. Wij gaan daarom de mogelijkheid om in te loggen met een digitaal paspoort uitfaseren.  

Binnenkort ontvang je van ons een uitnodiging om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Log je in via een extranet van een aanbieder of serviceprovider, dan wijzigt er voor jou niets.

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl