<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Gratis am:dag tickets bij afsluiten iAOV Licentie!

0 reacties

De am:dag staat weer voor de deur: hét beroepsevent voor financiële dienstverleners in Nederland. Uiteraard is MeetingpointAdvies deze dag ook aanwezig om het gesprek aan te gaan met de adviseur.

Wilt u hier ook bij zijn? Dat kan!

Wij geven tijdelijk 2 gratis toegangstickets t.w.v. € 790 weg bij het ontsluiten van een iAOV licentie. Vraag dus snel een demo aan en maak kennis met het meest actuele vergelijkingsplatform van Nederland.

iAOV licentie

De iAOV-Vergelijker van Meetingpointadvies zorgt ervoor dat het intermediair snel en gemakkelijk premies & voorwaarden kan vergelijken, op basis van gegarandeerd actuele data. Alle verzekeringen kunnen via een koppeling ook direct digitaal worden aangevraagd bij de betreffende maatschappij: snel en gemakkelijk!

Met een professional licentie beschik je als kantoor over alle tools die ons platform te bieden heeft. Je bespaart daarmee minimaal 1,5 uur per dossier op je advies. Via het ABZ digitaal paspoort kan je inloggen op het extranet en starten met vergelijken.

Over de am:dag

De editie van 2018 vindt plaats in de historische Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Na jarenlang in de Utrechtse Jaarbeurs is het tijd voor verandering. Op dinsdag 20 november staat het volgende thema centraal: ambition - the future is bright.

De Van Nelle Fabriek is een industrieel Rijksmonument en staat op UNESCO Werelderfgoedlijst. Een unieke omgeving, waar historie en toekomst samenkomen. Met veel licht, ruimte en dynamiek die voelbaar aanwezig is. Leuk om te weten: in de voormalige fabriek van koffie, thee en tabak ontstond ook één van de eerste pensioenstelsels van Nederland.

Voor meer info zie: www.amdag.nl

 

Handboek-AOV-advies-MPADownload het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl