<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Inventarisatieformulier voor klantprofiel verbeterd

0 reacties

iAOV-Vergelijker

Via de iAOV-vergelijker van Meetingpointadvies kan de financieel adviseur snel en gemakkelijk AOV’s, vergelijken, offeren en via een koppeling diréct digitaal aanvragen bij een van de aangesloten maatschappijen.

Nieuw

Vanaf heden biedt Meetingpointadvies de adviseur de mogelijkheid om de eindklant op afstand te kunnen begeleiden bij het invullen van het klantprofiel.  

Vanuit Meetingpointadvies kan de adviseur een klantprofiel versturen naar de eindklant.
De eindklant ontvangt dan een e-mail met daarin een begeleidende tekst en een link naar het klantprofiel. De eindklant kan dit klantprofiel vervolgens gaan invullen vanaf de eigen computer.
Mocht er hulp nodig zijn, dan kan het klantprofiel worden teruggestuurd naar de betreffende adviseur. Beiden kunnen er om de beurt in werken en elkaar berichten sturen met opmerkingen en vragen.
Tevens is het ook mogelijk voor de adviseur om het e.e.a. vooraf in te vullen in het klantprofiel voordat deze wordt verstuurd naar de eindklant.


Wanneer het klantprofiel volledig ingevuld is kan de eindklant deze afronden en accorderen. Vervolgens zal er een notificatie worden gestuurd naar het e-mailadres van de adviseur met daarin de melding dat het klantprofiel afgerond is. De adviseur kan dan een laatste controle uitvoeren op de ingevulde gegevens en het klantprofiel afronden of weer terug sturen naar de klant voor eventuele aanpassingen.

Wanneer het klantprofiel bijna verlopen is zal er ook een notificatie worden gestuurd naar de adviseur.

Voordelen

  • Klant op afstand begeleiden
  • Minder tijd kwijt aan het invoeren van klantgegevens
  • De invoer gebeurt één keer; alle ingevulde gegevens worden behouden en hergebruikt in de iAOV-Vergelijker
  • Accurate klantinformatie
  • Meer tijd voor het geven van een AOV-advies op maat
  • U ziet wanneer uw klant klaar is met invullen en kunt direct verder met de iAOV-Vergelijker
  • Sneller kunnen schakelen met de eindklant en een kortere doorlooptijd!

 

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl