<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Persbericht: MeetingpointAdvies breidt uit met nieuwe ORV-vergelijker

0 reacties

Delft, 28 februari 2018 - MeetingpointAdvies, het online platform dat zich nadrukkelijk richt op het aanbieden van efficiënte adviestools aan de verzekeringsadviseur, breidt haar diensten uit. MeetingpointAdvies wil tegemoetkomen aan de behoefte van adviseurs om vanuit één platform meerdere producten te kunnen vergelijken, offreren en aanvragen. Daarom is nu aan het vergelijkings-platform de overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) - vergelijker toegevoegd.

De iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies biedt de adviseur reeds digitale ondersteuning waardoor men in minder tijd beter AOV-advies kan geven. MeetingpointAdvies heeft tot doel dit voor alle verzekeringsproducten mogelijk te maken.

Ter verbreding van MeetingpointAdvies kunnen adviseurs nu op het platform ook de actuele ORV-premies en voorwaarden vergelijken van alle maatschappijen. Andere categorieën verzekeringen staan voor dit jaar ook op de agenda. Op dit moment wordt er door The Platform Engineers van TJIP uit Delft ook hard gewerkt aan uitbreiding van het MeetingpointAdvies platform met vergelijkers voor schade particuliere verzekeringen en collectief inkomen. Hierdoor kan de adviseur vanuit één platform voor een breder productaanbod zijn advies bepalen, wat een kostenbesparing oplevert en een verbetering in de service betekend.

MeetingpointAdvies wil, met de ORV-vergelijker, het de adviseur graag gemakkelijk maken om kwalitatief en efficiënt advies te leveren, vertelt Edon Kosters, Business Development Manager bij MeetingpointAdvies: ”Om het daarom nog beter te maken wordt er momenteel met aanbieders van ORV-producten gesproken om, net als bij onze iAOV-vergelijker, via een directe koppeling, digitaal aan te kunnen vragen”. 

Over MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies is onderdeel van het in 2016 door Meetingpoint gestarte MAS B.V.. Een innovatief bedrijf, dat complexe vergelijkingen verzorgt voor het professionele onafhankelijke intermediair. De eerste complete vergelijkingsproductlijn bestaat uit individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. MAS B.V. is sinds 1 december 2016 onderdeel van TJIP B.V.

Zie voor meer informatie: www.meetingpointadvies.nl/orv-vergelijker

 

Over de auteur.

Christian van Kooten

Christian van Kooten

Director Business Development

+31 6 25 06 65 29
c.vankooten@tjip.com

c.vankooten@tjip.com