<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Generali Nederland maakt sinds 6 februari 2018 deel uit van a.s.r. verzekeringen. De AOV producten van Generali worden daarom vanaf 21 februari niet meer opgenomen in de iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies.

Wat betekent dit voor de adviseur en de klant?

Voor jou als adviseur en voor jouw klanten verandert er niets. De polissen en voorwaarden wijzigen niet en bestaande Generali klanten blijven op dezelfde manier verzekerd als nu. Generali/a.s.r. zal je persoonlijk op de hoogte stellen indien zaken wijzigen.

Generali producten zijn vanaf heden dus niet meer opgenomen in de iAOV vergelijker. Wel is het nog steeds mogelijk om vanuit bestaande vergelijkingen te offreren en aan te vragen. Voor vragen kan je contact opnemen met Generali, of kijk voor meer informatie op www.generali.nl/asr.

Wist je dat je binnenkort met MeetingpointAdvies náást AOV producten óók ORV producten kunt vergelijken? Lees hierover meer in ons aankomende persbericht!

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl