<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Nieuw: Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord  

0 reacties

Wij werken continu aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van MeetingpointAdvies. Vanaf nu is het mogelijk om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord in plaats van met een digitaal paspoort. Door deze werkwijze wordt het bijvoorbeeld gemakkelijker om met meerdere collega's gebruik te maken van MeetingpointAdvies. Met de nieuwe inlogmethode heb je geen digitaal paspoort meer nodig.  

SIVI heeft onlangs aangekondigd dat het digitaal paspoort stopt per 7 januari 2022. Wij gaan de mogelijkheid om in te loggen met een digitaal paspoort dan ook uitfaseren. 

Als je kiest voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord blijven bestaande gegevens of klantdossiers uiteraard beschikbaar voor jouw kantoor. Als je gebruik maakt van MeetingpointAdvies via een extranet, bijvoorbeeld van een serviceprovider of aanbieder, dan verandert er niets.  

Direct regelen! 

Om gebruik te maken van gebruikersnaam en wachtwoord te activeren vragen wij je om een eenmalige aanvullende registratie. Hiermee kunnen wij de bij ons bekende gegevens op basis van jouw certificaat al invullen. Wel zo gemakkelijk! Volg hiervoor onderstaand stappenplan. 

  • Ga naar de nieuwe url: app.meetingpointadvies.nl. Kies voor de optie inloggen met een digitaal certificaat.  
  • Doorloop de stappen die nodig zijn voor het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord. De volgende keer kun je kiezen voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. 
  • Vervang eventuele bookmarks of snelkoppelingen op het bureaublad voor de nieuwe url. 

Probeer nu uit!

Tweestapsverificatie 

Aanvullend kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van ‘tweestapsverificatie’. 

Dit is een extra veilige inlogmethode: naast invoer van gebruikersnaam en wachtwoord is een aanvullende persoonlijke code nodig. Die tweede stap kun je inregelen met een ‘authenticatie app’ voor de mobiele telefoon zoals Microsoft Authenticator voor Android en iOS of Google Authenticator voor Android en IOS. Om dit in te regelen volg je de stappen binnen het platform. 

 

‘How to’ met meer informatie 

Op onze website vind je een handige ‘How to’ over het aanvragen van een gebruikersnaam met wachtwoord. 

Bekijk onze How To

Over de auteur.