<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Binnenkort nieuwe inlogwijze MeetingpointAdvies, omlabeling De Amersfoortse naar a.s.r.

0 reacties

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: Binnenkort nieuwe inlogwijze MeetingpointAdvies, AOV aanvraagformulier samen met de klant digitaal invullen en omlabeling De Amersfoortse naar a.s.r. 

Binnenkort ook inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord  

Wij werken continu aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van MeetingpointAdvies. Het komende kwartaal introduceren wij naast het inloggen met een digitaal paspoort de mogelijkheid om met een gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen. Door deze werkwijze wordt het onder andere gemakkelijker om met meerdere collega's binnen uw kantoor gebruik te maken vaMeetingpointAdviesAls u inlogt via een extranet, van bijvoorbeeld een serviceprovider, dan verandert er niets. Binnenkort ontvangt u meer informatie via deze nieuwsbrief. 

AOV aanvraagformulier samen met de klant digitaal invullen  

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kunt u niet alleen vergelijken maar ook direct offreren en bij de verzekeraar aanvragen via MeetingpointAdvies. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden wij de mogelijkheid om uw klanten een deel van het aanvraagproces zelf te laten doen. Deze werkwijze bespaart kostbare tijd. 


Hoe werkt het? Vanuit MeetingpointAdvies kunt u het aanvraagformulier digitaal versturen naar de klant. Hij of zij ontvangt dan een e-mail met een begeleidende tekst en een link naar het formulier. De klant kan het formulier online invullen via een webformulier en vervolgens delen met de adviseur. Het is ook mogelijk om eerst zelf het formulier deels voor in te vullen, en vervolgens aan uw klant te vragen om het formulier te controleren en af te maken. De klant kan bij het invullen van het online formulier direct vragen aan u stellen. Bijvoorbeeld als men bepaalde onderdelen niet begrijpt. 

Omlabeling De Amersfoortse naar a.s.r. 

Vanaf 19 april a.s. verdwijnt het merk De Amersfoortse en worden de inkomens- en zorgverzekeringen voor ondernemers en werkgevers verkocht onder het merk a.s.rBekijk de website van a.s.r. voor het persbericht dat eerder verscheen over deze wijziging. Wij voeren deze naamswijziging binnenkort ook door binnen MeetingpointAdviesDe wijziging heeft alleen consequenties voor naamgevingEr wijzigen geen productspecificaties. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Amersfoortse.

Meer informatie

Over de auteur.