<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Grote uitbreiding voor MeetingpointAdvies op de planning: de ORV-vergelijker!
In de maand maart zal de ORV-vergelijker live gaan op MeetingpointAdvies. Inmiddels zijn we van start gegaan met een pilot voor de ORV-vergelijker en hebben 30 kantoren zich hiervoor al aangemeld. Wil je ook deelnemen aan de pilot, dat kan! MeetingpointAdvies is continu aan het innoveren en daarom is juist jullie mening en gebruikerservaring voor ons van groot belang. Meld je nu aan voor de pilot via onderstaande button:

 

Aanmelden ORV pilot

 

Verder:

Contractduur als variabele toegevoegd aan de iAOV-vergelijker
In de iAOV-vergelijker hebben we de contractduur als variabele toegevoegd. Je kunt kiezen tussen een contractduur van 1, 3 of 5 jaar. Een langere contractduur kan invloed hebben op de premie. Hierdoor kan je vergelijking nog beter worden afgestemd op de wensen van je klant.


Release Notes 15.png

Niet alle verzekeringsmaatschappijen ondersteunen alle contractduren. Kijk in het uitgangspunten document onder de knop ‘Gehanteerde defaults’ voor een overzicht van de contractduren die per verzekeringsmaatschappij mogelijk zijn. Indien een verzekeringsmaatschappij een contractduur niet ondersteunt, wordt hier in de kolom ‘Afwijkingen’ een melding van getoond, zoals je van ons gewend bent.

Eindleeftijd 68 jaar voor de Goudse Ondernemers-AOV toegevoegd

Voor het Goudse product is de eindleeftijd  68 jaar toegevoegd als keuzemogelijkheid. Momenteel wordt deze eindleeftijd voor de producten van Movir, de Amersfoortse en de Goudse ondersteund. Kijk in het uitgangsdocument onder de knop ‘Gehanteerde defaults’ voor een overzicht van de eindleeftijden die per verzekeringsmaatschappij ondersteund worden.

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl