<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Iedere maand publiceert MeetingpointAdvies een Release Notes om de adviseur up-to-date te houden over de nieuwste ontwikkeling rondom MeetingpointAdvies.

Amersfoortse AOV & 2.5 AOV  

Voor de 2.5 AOV en de AOV van de Amersfoortse kan er vanaf heden naast een 3 jarige contractduur, ook worden gekozen voor een contractduur van 1 jaar. 
 

Toevoegingen aan de ORV-vergelijker 

  • De MPA ORV-vergelijker is uitgebreid met de producten van verzekeraar Hera Life! Dit is een mooie toevoeging en hiermee biedt de ORV-vergelijker een complete marktvergelijking voor de financieel onafhankelijk adviseur 
  • De korting van Dazure op basis van het inkomen is ook beschikbaar in de ORV-vergelijker  
  • Wanneer je een premievergelijking wilt (uit)printen wordt vanaf heden dezelfde volgorde getoond als in het premievergelijkingspagina overzicht. 

Identificeer jouw klant via de iAOV Lead Generator!

Het inventarisatietraject van een consument voor een AOV is zeer belangrijk, maar ook veelomvattend. Het neemt daarom best veel tijd in beslag. Zeker als de consument nog geen idee heeft wat een AOV in zijn situatie ongeveer per maand kost. Het zou in dat geval fijn zijn als een onderzoekende consument op uw eigen website de mogelijkheid heeft om zelf al een vergelijk op premie en voorwaarden te kunnen maken. Hiervoor heeft MeetingpointAdvies nu de oplossing.

MeetingpointAdvies biedt naast de iAOV-vergelijker voor de adviseur  nu ook de mogelijkheid om een versie van de iAOV vergelijker aan te bieden op een eigen website waarmee consumenten zelf een premie indicatie kunnen berekenen op basis van een beperkte set van gegevens. Uiteraard wordt deze Lead Generator opgeleverd in de huisstijl van de website.

Wanneer een consument op basis van deze premie indicatie een AOV-advies wenst, kan de consument dit aangegeven. Als adviseur ontvang je dan een bericht dat de betreffende klant een AOV-advies wil. De door de consument ingevulde gegevens worden automatisch ingevuld in een vergelijkingsdossier dat wordt klaargezet op.

 


Onmisbaar als naslagwerk
. AOV Handboek 

Door een heldere uitleg en vele voorbeelden is dit handboek niet alleen een opfrisbeurt van jouw AOV-kennis, maar ook onmisbaar als naslagwerk.  

Download het handboek

 
 

Ideeën? Laat het ons weten! 

Zijn er ideeën die met ons wilt delen ten behoeve van de performance van het platform of zie je graag een maatschappij/product toegevoegd worden? Laat het ons weten via onderstaande e-mailadres: 
support@meetingpointadvies.nl of neem contact op met een van onze professionals 
Klik hier voor contactgegevens. 

Over de auteur.