<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

MeetingpointAdvies houdt jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de branche en van de laatste updates rond het MeetingpointAdvies platform. Voor de Goudse Ondernemers AOV, de Movir AOV en Reaal Ondernemers AOV 2018 zijn een aantal interessante wijzigingen doorgevoerd op Meetingpoint en MeetingpointAdvies. Lees hier de updates van afgelopen maand:

MeetingpointAdvies bespaarcheck!

Vanuit het MeetingpointAdvies vergelijkingsplatform kunnen gegevens met één klik worden doorgekoppeld naar het MP4ALL transactieplatform voor direct aanvragen bij de verzekeringsmaatschappijen en koppelingen met jouw administratiepakket. Doe de bespaarcheck!

 

Aegon AOV: CBS-indexering mogelijk voor uitkering 

Aegon heeft aan haar AOV product een optie tot een CBS indexering voor de uitkering toegevoegd. Zo is in Meetingpoint vanaf heden de mogelijkheid om te kiezen voor een CBS indexatie voor de AOV van AEGON.  
 
Reaal Ondernemers AOV 2018 aanpassingen & mantel toegevoegd 

Onderstaand een opsomming hiervan: 

  • Mogelijkheid tot uitruil instapkorting voor doorlopende korting 
  • Uitbreiding voorlopige dekking bij een ongeval 
  • Premieverlaging beroepsklasse 2 
  • Ondernemers AOV in combinatie met ZZP Pakket voor de Zaak of Bedrijven Totaal Plan (actiematig) 

Voor de Reaal UNIM AOV is vanaf heden de mantel toegevoegd voor "Jeroen Bosch ziekenhuis Den Bosch" in Meetingpoint.  

 

De Goudse Ondernemers AOV 

  • Aan de beroepenlijst voor de ‘Ondernemers AOV is het beroep 'Varkenshouder (gemechaniseerd bedrijf)' toegevoegd.  
  • De beroepen Varkenshouder en Varkenshouder (gemechaniseerd bedrijf) zijn toegevoegd aan de mantel ‘Boerenbusiness’. 

De Movir AOV’s 

  • Voor de ‘Soepel & Zeker AOV’ is het beroep ‘Scheepsbouwer 20%’ toegevoegd aan de beroepenlijst. In de door ons gehanteerde SIVI beroepenlijst van de iAOV-vergelijker is deze terug te vinden onder de noemer: ‘Scheepsbouw meewerkend’. 
  • Voor de ‘Beroeps AOV’ is het beroep ‘Reclame- en documenttekstschrijver’ toegevoegd aan de beroepenlijst. In de door ons gehanteerde SIVI beroepenlijst van de iAOV-vergelijker is deze terug te vinden onder de noemer ‘Tekstschrijver’.
  • Ook is er voor de ‘Beroeps AOV’ het beroep ‘Intensivist’ toegevoegd. Let op: dit geldt alleen voor de offerte! Dit beroep is niet terug te vinden in de door ons gehanteerde SIVI beroepenlijst in de iAOV-vergelijker 

 

AVERO Eindleeftijd & Mantels toegevoegd 

De eindleeftijd voor de AOV’s van Avero is opgehoogd van 67 naar 68 jaar. Dit hebben wij ook beschikbaar gesteld op Meetingpoint.  
Daarnaast zijn er 3 mantels toegevoegd in de Avéro producten op Meetingpoint (deze zijn nog niet beschikbaar in iAOV vergelijker) 

  • Avéro ATP arrangement 
  • BNA (Architecten)  
  • ZZP Nederland 
     

MOVIR Beroeps-AOV voor Medisch en Zakelijk professionals 

Voor het aanvragen van een Movir AOV via Meetingpoint is een ‘natte handtekening’ niet meer van toepassing. De mogelijkheid om het aanvraagformulier te ondertekenen is hiermee dus ook verwijderd en wordt dus niet meer getoond. Dit houdt tevens ook in dat het betreffende formulier niet meer verstuurd hoeft te worden naar Movir per post. In plaats daarvan hebben wij in de aanvraagflow onder de acceptatie vragen twee vragen toegevoegd (zie onderstaande afbeelding). 

Movir AOV MeetingpointAdvies


 

AOV Handboek

Bekijk ons AOV handboek en ontdek de nieuwste ontwikkelingen rondom Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Handboek-AOV-advies-MPA

Download het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl