<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

1. MeetingpointAdviesbreidt uit met AOV Allianz 
Vanaf begin maart is het mogelijk om de AOV producten van Allianz mee te nemen in de iAOV vergelijker van MeetingpointAdvies. Hierdoor wordt de adviseur nóg beter gefaciliteerd in het proces van vergelijken, offreren en aanvragen van verzekeringsproducten. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking met Allianz. 
 
2. E-mailadres van de klant maar één keer invullen in de iAOV vergelijker 
MeetingpointAdvies streeft ernaar om haar gebruikers het zo gemakkelijk mogelijk te maken en de tijd van haar gebruikers zoveel mogelijk te besparen. Dit keer hebben we de dubbele invoermomenten goed onder de loep genomen. Hieruit bleek dat het e-mailadres van de klant, nadat deze was ingevoerd, nog niet werd meegenomen in alle daaropvolgende schermdialogen van de AOV-vergelijker.  
 
We hebben ervoor gezorgd dat vanaf heden het e-mailadres van de klant wél wordt meegenomen in alle schermdialogen van de AOV-vergelijkerWanneer je start met een ‘nieuw klantprofielverzoek’ verschijnt er een pop-up (zie afbeelding 1). Daar kun je het betreffende e-mailadres van de klant invoeren. Vervolgens zal dit e-mailadres worden meegenomen in het klantprofiel zelf (zie afbeelding 2) én in het aanvraagformulier van de betreffende verzekeraar in MeetingpointAdvies (zie afbeelding 3) 

Hiermee hoef je gedurende het gehele traject van de AOV-vergelijker het e-mailadres van je klant maar slechts 1 keer in te voeren en dat scheelt je weer wat tijd, fijn toch?  
 
Afb. 1.  
Release Notes 22 AOV MeetingpointAdvies

 
Afb2. 
Release Notes 22 AOV MeetingpointAdvies afb2 

afb. 3. 
Release Notes 22 AOV MeetingpointAdvies afb3

 

4. Wijziging Klantprofiel 
Op veler verzoek van onze gebruikers hebben we de vraag naar het Burgerservicenummer verwijderd uit het klantprofiel voor zowel ‘de verzekeringsnemer’ als eventueel ‘de partner’. Wel wordt hier uiteraard nog naar gevraagd in het aanvraagformulier van de betreffende verzekeraar in MeetingpointAdvies. 
 
5. Beroepenlijst geüpdate voor de AOV producten van TAF Goedgezekerd en Basisgezekerd 
Naast een aantal productwijzigingen hebben wij voor de AOV producten van TAF BasisGezekerd en GoedGezekerd een aantal beroepen toegevoegd aan de SIVI-beroepenlijst in MeetingpointadviesOm deze beroepen zuiver te kunnen vergelijken kunnen sommige beroepen een andere naam hebben in de door ons gefaciliteerde SIVI beroepenlijst. Wilt u weten welke beroepen TAF heeft toegevoegd aan haar beroepenlijst dan adviseren wij u contact op te nemen met TAF zelf.  

6. Dazure introduceert de GewoonIdee Hypotheek overlijdensrisicoverzekering 
Dazure heeft in maart de GewoonIdee Hypotheek overlijdensrisicoverzekering geïntroduceerd. Deze overlijdensrisicoverzekering met een scherp tarief, richt zich op particulieren tussen 18 en 65 jaar, die binnen drie maanden voor of na het ingaan van de verzekering een hypotheek aanvragen. De verzekering kan bedoeld zijn om de hypotheekschuld te dekken. Maar ook als nabestaandenvoorziening, als dit in het hypotheekgesprek in het kader van financiële planning is geadviseerd. 

Aangepast assortiment 
De GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering zal de GewoonIdee Nabestaandenverzekering vervangen”

7. Nieuwe actietarieven Movir op MeetingpointAdvies
Vanaf vanochtend zijn de nieuwe actietarieven voor Movir opgenomen in onze vergelijker.

Verschillende zakelijk professionals kunnen profiteren van het nieuwe tarief voor Movir bij een Langlopende Beroeps-AOV van Movir. Maak een premievergelijk en ontdek het nieuwe tarief. U kunt hier de spelregels voor dit nieuwe tarief bekijken om te zien of uw relatie in aanmerking komt voor het actietarief.

Aangepast assortiment 
De GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering zal de GewoonIdee Nabestaandenverzekering vervangen. 

Handboek-AOV-advies-MPADownload het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl