<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Vergelijkers ook beschikbaar als API en kaarten AM:Dag

0 reacties

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: MeetingpointAdvies stelt jou als adviseur in staat om via een centrale plek vergelijkingen te kunnen maken van diverse verzekeringsproducten van meerdere aanbieders. MeetingpointAdvies en TJIP zijn sponsor van de AM:dag. Als sponsor mogen wij een aantal gratis kaarten weggeven.


Vergelijkers ook beschikbaar als API

MeetingpointAdvies stelt jou als adviseur in staat om via een centrale plek vergelijkingen te kunnen maken van diverse verzekeringsproducten van meerdere aanbieders.

MeetingpointAdvies bevat vergelijkers voor AOV, overlijdensrisico, particuliere schadeverzekeringen en een pakketvergelijker voor schadeverzekeringen. Binnenkort voegen wij hier collectief inkomen aan toe.

De vergelijkers kunnen ook als een API worden afgenomen voor inbouw in de eigen website of extranet. In het geval van AOV en overlijdensrisico is het dan mogelijk om ook direct de aanvraag bij de verzekeraar in te dienen.

Voordelen

  • Via een centrale plek altijd actuele premies en voorwaarden beschikbaar.
  • Soepeler proces met minder invoerhandelingen door inzet van data.
  • Unieke pakketvergelijker voor particuliere schadeverzekeringen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Edon Kosters. Vul dan dit contactformulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Kaarten voor AM:dag

MeetingpointAdvies en TJIP zijn sponsor van de AM:dag. Eind vorig jaar kon deze dag helaas niet doorgaan. De AM:dag gaat dit jaar door op dinsdag 29 maart. Als sponsor mogen wij een aantal gratis kaarten weggeven. Wilt u zelf of met collega’s naar AM:dag? Stuur een email naar marketing@tjip.com met vermelding van de voor- en achternaam, van de contactpersonen die graag naar de AM:dag willen. 

Over de auteur.