<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

In december 2016 is MAS overgenomen door automatiseerder TJIP uit Delft en sindsdien is er hard aan de weg getimmerd om MAS te vernieuwen. De naam MAS is vervangen door MeetingpointAdvies. MeetingpointAdvies helpt financieel adviseurs verzekeringsproducten te vergelijken in de overtuiging dat hiermee gezamenlijke kostenreductie en efficiëntie wordt bereikt. Dit doen wij samen met een alsmaar groeiend aantal deelnemende verzekeraars en vele gebruikers.

Het vergelijkingsplatform heeft recent ook inhoudelijk een transformatie doorgemaakt. Tevens is met de introductie van het licentiemodel voor continuïteit en gemak gezorgd, wat voor de klant een groot voordeel is.

Het enthousiaste team van MeetingpointAdvies bestaat uit mensen van zowel MeetingpointAdvies als TJIP. De diversiteit binnen dit team zorgt voor een positieve werksfeer, enthousiasme en een enorme gedrevenheid die zich uit in de doelen die gesteld zijn voor MeetingpointAdvies, namelijk:

  • verbreding van het platform, door meer producten en diensten,
  • optimalisatie van het proces,
  • verdere integratie van het proces en
  • versnelling van het proces.

De wensen en behoeften van de financieel adviseur staan bij ons altijd centraal, waardoor MeetingpointAdvies een steeds completer platform zal gaan worden. Samen werken wij hard aan dit doel!

Het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwt en ondersteunt digitale platformen samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

Over de auteur.