<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

How to: Aanvragen van een gebruikersnaam en wachtwoord.

0 reacties

Wij werken continu aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van MeetingpointAdvies. Vanaf nu is het mogelijk om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Met de nieuwe inlogmethode heb je geen digitaal paspoort meer nodig. Let op: We gaan inloggen met een digitaal paspoort uitfaseren. Bestaande gegevens of klantdossiers binnen MeetingpointAdvies blijven uiteraard beschikbaar voor jouw kantoor. 

Hoe werkt het?

Ga naar app.meetingpointadvies.nl. Let op dit is een nieuwe url. Voorheen was dit www.mp4all.nl. Die url gaan we op termijn uitfaseren. 

Kies voor ‘Nieuw account aanmaken’ 

Doorloop de gevraagde stappen. We hebben de bij ons bekende gegevens op basis van jouw certificaat al ingevuld. Wel zo gemakkelijk! 

Na het doorlopen van de stappen zijn je gebruikersnaam en wachtwoord geactiveerd! De volgende keer kun je hiermee inloggen. Je hebt geen digitaal paspoort meer nodig. 

Denk ook aan het vervangen van snelkoppelingen op je bureaublad of binnen je favorieten in de internetbrowser door de nieuwe url app.meetingpointadvies.nl. 

Handboek-passend-AOV-advies-MPA Download het handboek

Download het handboek

Over de auteur.