<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

How to's

How to: Totale AOV premieverloop visualiseren op MeetingpointAdvies

How to's
Op veler verzoek heeft Meetingpoint vanaf heden een nieuwe knop/functionaliteit toegevoegd aan de iAOV-Vergelijker om het premieverloop te visualiseren. Naast vergelijken, offreren en direct digitaal aanvragen van een AOV, is er nu de mogelijkheid..
lees verder

How to: Hoe maak ik een klantprofiel aan op MeetingpointAdvies?

How to's
How to: hoe maak ik een klantprofiel aan op MeetingpointAdvies? Met de adviessoftware van MeetingpointAdvies kan je een AOV-inventarisatie digitaal afnemen door gebruik te maken van het digitale klantprofiel. De klant kan via de verstuurde link in..
lees verder

Handige tips voor printen en digitaal versturen naar de maatschappij

How to's
Hoe print ik een ingevuld aanvraagformulier in Meetingpoint voordat ik het digitaal verstuur naar de verzekeringsmaatschappij?    In de iAOV-vergelijker kun je het ingevulde aanvraagformulier printen voordat je de aanvraag digitaal inschiet bij een..
lees verder

How to: MeetingpointAdvies ORV vergelijker

How to's
De ORV-vergelijkeAls uitbreiding op onze dienstverlening hebben we sinds  1 maart 2018 de ORV-vergelijker toegevoegd aan het platform van MeetingpointAdvies. Met de ORV-vergelijker van MeetingpointAdvies kun je actuele ORV-premies en voorwaarden..
lees verder
1 tot 5 van de 16 berichten. pagina 1 van 4