<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Adviessoftware voor onafhankelijke adviseurs.

Met MeetingpointAdvies kan je producten van alle aangesloten verzekeraars in één overzicht met elkaar vergelijken op basis van prijs én voorwaarden. Daarnaast behoud je als adviseur jouw volledige onafhankelijkheid en wordt tegelijkertijd ontzien van diverse administratieve werkzaamheden.

AOV, ORV én schade particulier.

Het platform biedt de mogelijkheid producten van verschillende verzekeraars in één overzicht met elkaar te vergelijken op prijs én op voorwaarden. Naar verwachting zal ook collectief inkomen op korte termijn aan de vergelijkers worden toegevoegd.

Zonder administratieve rompslomp.

Je behoudt als adviseur je volledige onafhankelijkheid en wordt tegelijkertijd ontzien van diverse administratieve werkzaamheden. En dat scheelt tijd!

Gratis uitproberen.

Kennis maken met de onafhankelijke adviessoftware van MeetingpointAdvies? Tot 1 oktober vergelijk je kosteloos en vrijblijven schade particuliere producten. Ontdek de voordelen!

Ja, geef mij toegang

Handboek AOV advies.

Ook AOV vergelijk je op MeetingpointAdvies. Welke vormen zijn er? Hoe zit het met de verschillende inkomenstenbegrippen? Met dit handboek ben jij in één keer up-to-date.
Download het handboek

Bekijk alle producten.

MeetingpointAdvies heeft inmiddels al meer dan 1.100 gebruikers. Ontdek nu wat MeetingpointAdvies voor jouw kantoor kan betekenen.
Productoverzicht

Adviessoftware voor professionals.

adviessoftware financieel adviseur
  • Gegarandeerd de meest actuele premies en voorwaarden
  • Direct offreren en digitaal aanvragen bij alle aangesloten maatschappijen
  • Digitaal inventarisatieformulier
  • Standaard adviesrapport is toegevoegd aan de vergelijker
  • Offertes zijn geheel in eigen huisstijl 
Vraag vrijblijvende demo aan

Onze partners.

partner-logos-new.png