<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Tarieven

Generieke credits

Je betaalt binnen MeetingpointAdvies met credits.

De credits kunnen ingezet worden binnen het hele platform voor het maken van vergelijkingen. Je kunt losse credits kopen of een bundel met credits. Met een bundel koop je in één keer meer credits. De prijs per credit wordt hierdoor lager.

Credits zijn een jaar geldig. In de tabel vind je hoeveel credits een bepaald adviesdossier kost. Binnen een adviesdossier kun je meerdere vergelijkingen maken.

Het maken van een AOV vergelijking kost vier credits.

Bundels zijn verdeeld over drie modellen: Essential, Professional en Enterprise. Zo is er voor iedere kantoorgrootte een geschikte variant. Hieronder vind je de prijzen per bundel. Prijzen zijn excl. btw.

Vraag vrijblijvende demo aan

Kies de bundel die bij je past:

ESSENTIAL
180 credits
€ 350,-
€ 1,94 per credit
PROFESSIONAL
360 credits
€ 600,-
€ 1,67 per credit
ENTERPRISE
640 credits
€ 1000,-
€ 1,56 per credit
Meer informatie ontvangen
Prepaid
Losse credit
€ 4 p/s
1 jaar geldig
Aanvragen losse credits

Liever geen bundel?

Ook met de losse credits beschik je over alle vergelijkers die ons platform te bieden heeft. 

Met losse credits bepaal je helemaal zelf hoeveel je afneemt. Dit houdt in dat je per adviesdossier credits aanschaft. De kosten van één credit bedragen €4,- excl. btw. Je kunt het aantal credits zelf gemakkelijk ophogen middels een iDEAL betaling.

Let wel op: wanneer je gebruik maakt van een bundel zijn de kosten per dossier aanzienlijk lager!

Het maximale uit uw eigen website halen?

Naast de AOV-vergelijker biedt MeetingpointAdvies nu ook de mogelijkheid om een versie van de AOV-vergelijker aan te bieden binnen de eigen website van een advieskantoor. Consumenten kunnen zo gemakkelijk zelf een premie indicatie berekenen. Uiteraard wordt deze Lead Generator opgeleverd in de huisstijl van de website.

Wanneer een consument op basis van deze premie indicatie een AOV-advies wenst, dan kan de klant dit direct via de website van het advieskantoor aangegeven. De adviseur ontvangt dan een bericht. Handig toch?

AOV
Lead Generator
€ 1500,-
1 jaar geldig
Stuur mij meer informatie