<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Maatwerk adviesrapport en herinnering uitfaseren digitaal paspoort

0 reacties

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: het opstellen van een maatwerk adviesrapport en een herinnering inzake het uitfaseren van het digitaal paspoort.

Maak een goed AOV-adviesrapport

Binnen MeetingpointAdvies kun je met de AOV-vergelijker, met een druk op de knop, een digitaal adviesrapport genereren. Dit kan op twee manieren: met behulp van een standaard adviesrapport of met een, voor jouw kantoor, op maat gemaakt adviesrapport. In beide gevallen is er uiteraard voldoende ruimte om een persoonlijke advies toe te voegen. In dit artikel lees je daar meer over.

Het standaard adviesrapport
In het standaard adviesrapport is het mogelijk om op basis van de uitgangpunten van de klant een presentatie te geven van de analyse en mogelijke alternatieven die de klant heeft, om zijn risico passend te dekken. Vervolgens voeg je zelf het uiteindelijke persoonlijke advies en de onderbouwing hiervan toe. Met een korte toelichting van de te nemen stappen en (inschatting van) het benodigde budget maak je jouw uiteindelijke advies compleet.

Adviesrapport op maat
Het kan nog persoonlijker met een adviesrapport op maat. Er is namelijk de mogelijkheid om de tekst in het standaard adviesrapport specifiek in te richten conform jouw eigen wensen. Met een adviesrapport op maat komt de eigen identiteit van jouw advieskantoor sterker naar voren. Daarnaast bespaar je tijd en verklein je het risico op fouten. Bijvoorbeeld door veelvuldig gebruikte adviesteksten per thema automatisch mee te nemen. Door die vervolgens aan te vullen en toe te spitsen op een individuele klant wordt het een persoonlijk en klant specifiek advies. Een adviesrapport wordt standaard in Microsoft Word gegenereerd.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een adviesrapport op maat? De eerste stap is om op basis van het standaard adviesrapport de gewenste wijzigingen in kaart te brengen. Deze wensen worden dan door ons omgezet naar een passende offerte.

Voor meer informatie kun je terecht bij Edon Kosters, Business Development Manager. Stuur een email naar support@meetingpointadvies.nl.


Stap over naar inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord

Maak je nog gebruik van een Digitaal Paspoort om in te loggen bij MeetingpointAdvies? Je hebt nog tot 7 januari 2022 om het Digitaal Paspoort om te zetten naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Vanaf 7 januari is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van het Digitaal Paspoort. Als je niet op tijd overstapt dan vervallen persoonlijke profielinstellingen.

Veel adviseurs hebben inmiddels de overstap naar de nieuwe inlogmethode al gemaakt. Via ons gebruiksvriendelijke registratieformulier wordt jouw account gemakkelijk, snel en kosteloos overgezet. Als je gebruik maakt van MeetingpointAdvies via een extranet, bijvoorbeeld van een serviceprovider of aanbieder, dan verandert er niets.

In aanvulling op de nieuwe inlogmethode zal MeetingpointAdvies in de loop van 2022 ook inloggen met eHerkenning aanbieden.

Direct regelen!
Om inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord te activeren vragen wij je om een eenmalige aanvullende registratie. Hiermee kunnen wij de bij ons bekende gegevens op basis van jouw certificaat al invullen. Wel zo gemakkelijk! Volg onderstaand stappenplan:

  • Ga naar de nieuwe url: app.meetingpointadvies.nl. Kies voor de optie inloggen met een digitaal certificaat.   
  • Doorloop de stappen die nodig zijn voor het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord. De volgende keer kun je kiezen voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Maak eventueel de keuze voor tweestapsverificatie. 
  • Vervang eventuele bookmarks of snelkoppelingen op het bureaublad voor de nieuwe url app.meetingpointadvies.nl. 

Meer informatie
Heb je vragen over deze nieuwe inlogmethode? Kijk dan naar de ‘how to’ op onze website of neem contact op met onze Service Desk.

Over de auteur.