<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Herinnering nieuwe inlogmethode, Movir beroepsAOV en kaarten AMdag

0 reacties

In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: Herinnering nieuwe inlogmethode, Oversluiting Movir beroepsAOV en gelimiteerd aantal kaarten AMdag beschikbaar via MeetingpointAdvies.

Herinnering nieuwe inlogmethode 

Vorige maand hebben we inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord geïntroduceerd. We gaan de mogelijkheid om in te loggen met een digitaal paspoort uitfaseren. Op termijn gaan wij ook eHerkenning als inlogmethode toevoegen. 
 
Veel adviseurs hebben inmiddels de overstap gemaakt naar inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Wacht niet te lang en stap nu ook over. Als je kiest voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord blijven bestaande gegevens en klantdossiers uiteraard beschikbaar voor jouw kantoor. Als je gebruik maakt van MeetingpointAdvies via een extranet, bijvoorbeeld van een serviceprovider of aanbieder, dan verandert er niets. 

Direct regelen! 
Om gebruik te maken van gebruikersnaam en wachtwoord te activeren vragen wij je om een eenmalige aanvullende registratie. Hiermee kunnen wij de bij ons bekende gegevens op basis van jouw certificaat al invullen. Wel zo gemakkelijk! Volg hiervoor onderstaand stappenplan± 

  • Ga naar de nieuwe url: app.meetingpointadvies.nl. Kies voor de optie inloggen met een digitaal certificaat.  
  • Doorloop de stappen die nodig zijn voor het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord. De volgende keer kun je kiezen voor inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord.  
  • Maak eventueel de keuze voor tweestapsverificatie. 
  • Vervang eventuele bookmarks of snelkoppelingen op het bureaublad voor de nieuwe url. 

Meer informatie 
Heb je vragen over deze nieuwe inlogmethode? Kijk dan naar de ‘how to’ op onze website of neem contact op met onze Service Desk. 
 

Oversluiten Movir Beroeps-AOV of Huisartsen-AOV 

Movir geeft haar bestaande klanten die hun Movir Beroeps-AOV Langlopend of Huisartsen-AOV oversluiten naar een langlopende Movir Momentum Sommen of Schade AOV, tijdelijk 20% oversluitkorting over de te betalen premie in het eerste verzekeringsjaar van de Movir Momentum AOV. Voor de spelregels kun je terecht op de website van Movir. De korting is niet verwerkt in de premies binnen MeetingpointAdvies. Movir berekent die achteraf bij ontvangst van de aanvraag. 

MeetingpointAdviesis het meest complete en actuele vergelijkingsplatform voor AOV, schade particulier en overlijdensrisicoverzekeringen. Onze vergelijkers bevatten AOV-producten van onder meer De Amersfoortse, Klaverblad,Movir, AEGON, De Goudse, Allianz,AvéroAchmea, Interpolis én TAF. 
 

De AMdag is terug! Kaarten zijn beschikbaar via MeetingPointAdvies 

De AMdag is terug. Op dinsdag 23 en donderdag 25 november 2021 heb je weer de kans om (digitaal) andere verzekeringsprofessionals te ontmoeten. MeetingpointAdvies is sponsor van de AMdag. Wij geven een aantal gratis kaarten weg. In dit bericht lees je meer.  
 
Waarom moet jij erbij zijn? 
De AMdag is het netwerkevent van de verzekeringsbranche. In De Fabrique in Utrecht wacht je een ijzersterk programma van sessies en sprekers, verspreid over verschillende gebieden. 
 
Details AMdag
Datum: dinsdag 23 november 2021 & digitale dag op donderdag 25 november 2021.  
Locatie: dinsdag 23 november in DeFabrique in Utrecht.

Gratis kaart ontvangen? 
Wij hebben een aantal gratis kaarten beschikbaar. Wil jij graag bij de AMdag aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar marketing@tjip.com. 
 
Voor meer informatie over de AMdag, klik hier

Over de auteur.