<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Actueel

Nieuwe ORV van TAF

Nieuws. Release Notes
In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: nieuwe ORV TAF en nog minder invoerhandelingen bij woonverzekeringen.
lees verder

Release Notes 22

Nieuws. Release Notes
1. MeetingpointAdviesbreidt uit met AOV Allianz Vanaf begin maart is het mogelijk om de AOV producten van Allianz mee te nemen in de iAOV vergelijker van MeetingpointAdvies. Hierdoor wordt de adviseur nóg beter gefaciliteerd in het proces van..
lees verder

Keuze tussen rendabel en kwalitatief AOV advies voor de adviseur

Nieuws. Release Notes
Wie tegenwoordig AOV adviseert wordt haast gedwongen om een keuze maken tussen een rendabel en kwalitatief advies. Het is een tijdrovend traject als de adviseur niet de juiste tools gebruikt.
lees verder

Release Notes 21

Nieuws. Release Notes
MeetingpointAdvies houdt jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de branche en van de laatste updates rond het MeetingpointAdvies platform. Voor de Goudse Ondernemers AOV, de Movir AOV en Reaal Ondernemers AOV 2018 zijn een aantal..
lees verder

Release Notes 20

Nieuws. Release Notes
MeetingpointAdvies houdt jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de branche en van de laatste updates rond het platform. Lees in Release Notes 20 over de volgende onderwerpen:
lees verder
1 tot 5 van de 64 berichten. pagina 1 van 2