<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Actueel

De Grote Digitaliseringsenquête

Nieuws.
In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerp van deze maand: MeetingpointAdvies wil je graag vragen om een bijdrage te leveren aan de Grote Digitaliseringsenquête vanuit Adfiz en de Contactgroep Automatisering.
lees verder

Vergelijkers ook beschikbaar als API en kaarten AM:Dag

Nieuws.
In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: MeetingpointAdvies stelt jou als adviseur in staat om via een centrale plek vergelijkingen te kunnen maken van diverse verzekeringsproducten van..
lees verder

MeetingpointAdvies koppelt extranet Podium van Avéro Achmea

Nieuws.
Met MeetingpointAdvies kun je onder andere de ‘AOV Continu’ van Avéro Achmea meenemen in een vergelijking, offreren en aanvragen. Je kunt nu ook de offerte en de aanvraag (inclusief status) direct terug vinden in 'Podium' van Avéro Achmea. Podium is..
lees verder

Inloggen met Digitaal Paspoort niet meer mogelijk

Nieuws.
Zoals je in voorgaande nieuwsbrieven hebt kunnen lezen is het vanaf 7 januari niet meer mogelijk om in te loggen met een Digitaal Paspoort.  Als je gebruik maakt van MeetingpointAdvies via een extranet, bijvoorbeeld van een serviceprovider of..
lees verder

Maatwerk adviesrapport en herinnering uitfaseren digitaal paspoort

Nieuws.
In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws van MeetingpointAdvies. Onderwerpen van deze maand: het opstellen van een maatwerk adviesrapport en een herinnering inzake het uitfaseren van het digitaal paspoort.
lees verder
1 tot 5 van de 58 berichten. pagina 1 van 11