<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Hoe maak ik een adviesrapport in MeetingpointAdvies met een bestaand dossier?

0 reacties

In de AOV-vergelijker van Meetingpointadvies kun je een adviesrapport voor je klant uitprinten en bewerken. Regelmatig ontvangen wij de vraag waar het adviesrapport te vinden is in de iAOV-Vergelijker. In de onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe en waar je het adviesrapport kunt vinden en kunt uitprinten.


Stap 1
klik op tabblad ‘Zoeken’ en kies bij ‘Wat wilt u zoeken’ voor de optie ‘Vergelijking’. Vul vervolgens de achternaam van de betreffende klant in. Kies vervolgens voor de optie ‘zoek’. Open de vergelijking welke van toepassing is door op de knop ‘Openen’ te klikken.


Hoe maak ik een adviesrapport op MeetingpointAdvies afb 1.png

Stap 2
Vervolgens kunnen onderstaande twee pagina’s worden getoond. Dit hangt af van hoe de betreffende vergelijking voor het laatst is opgeslagen.

Optie 1
Wanneer de vergelijking is opgeslagen als premievergelijking wordt onderstaande scherm getoond. Selecteer links welke producten je wilt vergelijken op ‘voorwaarden’ en druk onderaan de pagina op de knop ‘voorwaarden vergelijken’. Volg hierna de instructies van optie 2.

Hoe maak ik een adviesrapport op MeetingpointAdvies afb 2.png


Optie 2
Wanneer de vergelijking is opgeslagen als ’voorwaarden vergelijking’. Kies onderaan de pagina voor
de optie ‘genereer adviesrapport’.

Hoe maak ik een adviesrapport op MeetingpointAdvies afb 3.png

Vervolgens wordt het adviesrapport geopend in een word document. Deze kun je onbeperkt uitprinten in MeetingpointAdvies voor de betreffende klant.

 

Download het handboek

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl