<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66962&amp;fmt=gif">

Verzekeraar TAF aangesloten op Meetingpoint

0 reacties

Vanaf vrijdag 16 november 2018 kan het intermediair online zaken doen met TAF via MeetingpointAdvies. Hiermee breidt TAF haar distributie uit met het door het intermediair veelgebruikte portaal van MeetingpointAdvies. TAF start via Meetingpoint met rekenen, offreren en digitaal aanvragen voor de TAF Ondernemers AOV. 

Een belangrijke reden van TAF om zich bij Meetingpoint aan te sluiten is om de bereikbaarheid en vergelijkbaarheid van haar product te vergroten.   

 

“Via onze eigen Online Rekentool kon de TAF Ondernemers AOV al volledig digitaal worden geoffreerd en aangevraagd. Met de aansluiting bij Meetingpoint bereiken we een nog grotere groep adviseurs die op digitale wijze onze ondernemers AOV kunnen aanvragen. Daarnaast kunnen adviseurs inventariseren en een reële vergelijking met andere AOV’s maken zonder waardeoordeel. Dat helpt de adviseur om efficiënter AOV advies uit te brengen,“ aldus TAF directeur Nicole Hollander.

Ook Meetingpoint blij met aansluiting TAF

Dingeman Leijdens, CEO van Meetingpoint, is zeer te spreken over de stap van TAF: “Het mogen duidelijk zijn dat TAF bij zowel Meetingpoint als het intermediair hoog op de wensenlijst stond. De tijd die wij gezamenlijk geïnvesteerd hebben in deze samenwerking belooft een succesvolle relatie voor de toekomst.”

Momenteel maken al meer dan 2500 kantoren gebruik van het transactieplatform MeetingpointAdvies. Op dit moment zijn er tien maatschappijen aangesloten op het platform Meetingpoint: De Amersfoortse, Movir, AEGON, De Goudse, Nationale-Nederlanden, ASR (voorheen Generali), Europeesche, REAAL, Avéro Achmea én Interpolis. 

_______________________________________________________________________________

Over TAF

TAF is aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. TAF is expert in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen. In 2005 bestormde TAF de markt met woonlastenverzekeringen. In 2007 introduceerde TAF de TAF Overlijdensrisicoverzekering omdat ze een grote behoefte zagen in transparante levensverzekeringen met een scherpe prijs. Hiermee schudde ze de markt voor overlijdensrisicoverzekering zodanig op, dat de gemiddelde premies in Nederland 40% daalden. Inmiddels sloten al meer dan 500.000 mensen op aanraden van hun financieel adviseur een verzekering bij TAF af.

Over MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies is onderdeel van het in 2016 door Meetingpoint gestarte MAS B.V.; Een innovatief bedrijf, dat complexe vergelijkingen verzorgt voor het professionele onafhankelijke intermediair. De eerste complete vergelijkingsproductlijn bestaat uit individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. MAS B.V. is sinds 1 december 2016 onderdeel van TJIP B.V.

Voor meer informatie voor de pers:

TAF:

Shirley Coenen
E-mail: s.coenen@taf.nl
Telefoon: (040) - 707 38 90

MeetingpointAdvies:

Edon Kosters
E-mail: e.kosters@meetingpointadvies.nl
Telefoon: +31 6 309 420 

Over de auteur.

Edon Kosters.

Edon Kosters.

Edon Kosters is Business Development Manager bij MeetingpointAdvies en verantwoordelijk voor alle producten gekoppeld aan het platform. Tevens schrijft Edon met regelmaat relevante artikelen voor de adviseur.

e.kosters@meetingpointadvies.nl